Начална страница / Филми и сериали / Българска народна песен проби в холивудски филм
Българска народна песен проби в холивудски филм

Българска народна песен проби в холивудски филм

Българското народно творчество за пореден път получи признание в световен мащаб. Песента „Малка мома“ изпълнена от народната изпълнителка Нели Андреева, която е солистка в ансамбъл „Филип Кутев“ се появи в нов американски филм. Това е голямо признание за всички българи, защото творчеството ни се прославя в цял свят. Не веднъж сме показвали пред света културата и творчеството на нашата вековна държава.

Филмът, в който има участие и песента „Малка мома“ се казва „Колибри“ (Hummingbird). Типичен екшън в холивудски стил, с много ефекти и динамични действия. Главната роля се изпълнява от сексапилният холивудски актьор Джейсън Стейтъм. Любителите на седмото изкуство познават много добре актьора. Той участва в много продукции, които в повечето случаи са екшъни. Една от емблематичните му роли е във филма „Транспортер“. В „Колибри“ актьора играе ролята на бивш военен, който иска да се върне към спокойния живот. Различни обстоятелства принуждават героя да се впусне в ожесточено преследване и и отмъщение. Българските кино маниаци ще имат възможността да гледат филма още тази година по кината.

Талантът на актьора се проявява още в ранните му тинейджърски години, но започва да се занимава с кино на по късен етап. Преди това се овлича по спорта. Ролите във екшън филми му дават голяма популярсност не само сред мъжете. но и сред жените заради привлекателния му външен вид. И до днес той е един от Холивудските секс символи, въпреки че е щастливо обвързан с моделът на „Виктория Сикрет“ Роузи Хънтингтън – Уайтли.

Коментари

коментара

Scroll To Top