Начална страница / Филми и сериали / Най-гледаните сапунени сериали на 90-те
Най-гледаните сапунени сериали на 90-те

Най-гледаните сапунени сериали на 90-те

Преди да се появят турските сериали, години наред се радвахме и с нетърпение гледахме някои от сериалите, които ще ви представим. За времето си те бяха нещо невиждано. Всички в захлас с нетърпение следяха какво ще се случи в драматичните моменти на сапунките.

Драматичната сапунка „Три съдби“ беше един от първите сериали, който се излъчи у нас в годините на демокрацията. Това беше нещо невиждано и нечувано. При започването на сериала всеки зарязваше работата и се втурваше към телевизора. Тогава изгря и звездата на известният актьор Освалдо Риос. Този сериал се излъчваше в далечната 1994 година.

Следващото запомящо се заглавие в ерата на сапунките беше „Касандра“. Отново култовият Освалдо Риос и незабравимата Корайма Торес приковаваха малки и големи, мъже и жени за да гледат изпепеляващата любов на Касандра. Хората толкова се вманиачили по този сериал, че постоянно се коментирал сюжетът му.

За никого не е тайна и трогателната история на „Андреа Селесте“. Бабите се разплакваха само при вида на малкото момиче. Драматичната история за Андреа, която се опитва да открие майка си просълзяваше всеки, който се докосне до историята на бедното момиче.

Следващото заглавие оставило след в съзнанеито на милиони зрители е „Вдовицата в бяло“. Той беше не толкова типичен сериал, с елементи на фентъзи и трилър. Въпреки това не липсваха и типичните за латино-американските спаунки елементи на любов и сълзи. Естествено краят беше добър и отново накара всички да плачат.

Не бива да пропускаме и може би най-култовият за всички времена „Дързост и красота“. Започнал излъчването си в началото на 90-те и до ден днешен радва зрителите с интересния и заплетен сюжет. Героите на Брук и Рич са оставили сериозен отпечатък върху почитателите на сапунените сериали.

Коментари

коментара

Scroll To Top