Начална страница / Филми и сериали / „Под прикритие“ се завръща с нов и последен сезон
„Под прикритие“ се завръща с нов и последен сезон

„Под прикритие“ се завръща с нов и последен сезон

pod-prikritieПремиерата на последния сезон на най-успешния български сериал „Под прикритие“ ще бъде този февруари в ефира на БНТ. Продуцентите обещават още повече екшън, множество драми, редица спиращи дъха моменти с любимите ни герои и един изцяло нов полицай, внедрен сред най-големите мафиотски групировки.

Какво се случи досега? Джаро беше убит от инспектор Попов, който по всичко личи, че ще се озове в затвора. Появилата се изневиделица в четвърти сезон дъщеря на Джаро – Ния, пък попадна във все по-сериозни игри с мафията и с разследващите органи. Мартин Христов – ченгето под прикритие, в края на трети сезон беше разкрит и вече го виждаме в ролята на инспектор в ГДБОП. Но, изглежда, работата на улицата му е повлияла прекалено силно и неговият начин за справяне с престъпленията става все по-сложен и нетипичен. Иво Андонов пък си е поставил за цел да се изкачи до върха на най-тъмната йерархия, но докъде всъщност ще стигне в това свое желание, тепърва предстои да разберем… А накрая се появи и чисто ново ченге под прикритие – симпатичният Ерол.

Накратко така оставихме любимите си герои в края на четвърти, а какво предстои – ще разберем съвсем скоро. Продуцентът на сериала Димитър Митовски обаче бе така добър да разкрие някои подробности около новите епизоди. Той намекна, че екипът е останал повече от доволен от турската линия в сериала и е напълно възможно тази тенденция да се запази и историята да се пренесе отново на чужда територия, като този път интересът, изглежда, е насочен към друга наша съседка – Македония.

В свое интервю наскоро Митовски заяви и че началото на новия сезон ще бъде изключително интересно – още в първата сцена ще станем свидетели на инфарктен обрат, в който един от главните герои ще бъде убит. Кой обаче – все още можем само да гадаем и да стискаме палци да не бъде точно нашият любимец.

И този сезон ще видим много кадри от българското черноморие, като този път снимачна площадка освен Свети Влас са още и Каблешково, Бургас, Несебър и Поморие. Кадри от работния процес на морето отдавна се появиха в интернет, като на снимките се виждат актьорите Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Кирил Ефремов, Мариан Вълев, Йоана Темелкова, Бойко Кръстанов, Любен Кънев, както и новите попълнения Христо Петков и Дарин Ангелов.

В новия сезон участие ще вземе и „къртицата“ Емил Каменов – той ще се изявява като лична охрана на Иво Андонов и ще бъде навсякъде неотлъчно до него. От екипа разкриват, че репликите му са сведени до минимум, но външният му вид определено ще респектира враговете на Андонов.

За новата си роля Бойко Кръстанов пък издава, че се е подготвял много сериозно и упорито – освен, че се е срещал и разговарял лично с истинско ченге под прикритие, е имал и интензивна работа на терен с професионален каскадьор.

Продуцентите на сериала обещават, че последният сезон ще направи така, че зрителите достойно да се сбогуват в героите, в които все още са влюбени. Очакват ни множество неочаквани обрати, сложни каскади, супер заплетена фабула и напрежение отначало докрай – накратко предстои достоен финал, с който ще си вземем подобаващо „сбогом“ с любимия ни „Под прикритие“.

Вижте още за 5ти сезон на „Под прикритие“ на сайта TV Новини.

 

Коментари

коментара

Scroll To Top