Начална страница / Филми и сериали / Сериалът „Под Прикритие“ с награди от MediaMixx2013
Сериалът „Под Прикритие“ с награди от MediaMixx2013

Сериалът „Под Прикритие“ с награди от MediaMixx2013

Сериалът, който се излъчва по БНТ „Под прикритие“ буквално обра всички награди на деветнайстото медийно издание MediaMixx. Това е голямо признание за целия екип на сериала. Престижното събитие се проведе в курорта Албена. Сериалът спечели цели седем отличия „Златна корона“. Наградите са изключително престижни защото се определят от цял екип професионалисти и разбира се хората. Гласуването е изцяло онлайн и не може да бъде компрометирано каквото и да било.

„Под прикритие“ се пребори с конкуренция като „Революция Z“, „Етажна собственост“, „Столичани в повече“, „Дървото на живота“. Тези продукции също се излъчваха по телевизията и имаха не малко почитатели, но не успяха да постигнат успех. Освен самият сериал, награди получиха и много други представители на БНТ.

Успехът на сериала „Под прикритие“ се дължи не само на префектната игра и професионализма на актьорите, но и добрия сценарии и разбира се на целия екип създал крими сериала. Създателите му се гордеят, че сериалът им е различен и е успял да привлече толкова многобройна публика. Това е голямо признание за всички и за БНТ като телевизия. Тя доказа, че може да прави и качествени продукции, независимо че беше загубила доверието у зрителите си в последно време. Това дава нов старт и начало на все по високи постижения на националната ни телевизия.

Коментари

коментара

Scroll To Top