Начална страница / Филми и сериали / Сериалът „Революция Z“ започва снимки на третия сезон
Сериалът „Революция Z“ започва снимки на третия сезон

Сериалът „Революция Z“ започва снимки на третия сезон

Българският сериал „Революция Z“ започва снимките по третия си сезон. Почитателите им са във възторг от тази новина, защото още на есен ще могат да се радват на любимия си сериал. Обикновено сериалът се излъчва в 20.00 часа по националната телевизия bTV.

В първите два сезона на младежкия сериал, героите претърпяха много промени. Имаха много възходи и падения, но въпреки това съумяха да продължат напред. Всеки един от главните герои – Тино, Ани, Боби и Филип доказаха, че приятелството е много важно.

Развитие имаше и при останалите персонажи в сериала. Всеки един от тях израстна в дадена степен. В новия сезон на „Революция Z“ ще има изключително интересни моменти и комични ситуации. Всеки един от актьорите разкри по малко за развитието на неговия герой.

Информацията беше много оскъдна, но това ще държи феновете в очакване на третия сезон на сериала, споделят от снимачния екип. Въпреки, че лятото на младите актьори е заето със снимките това не им тежи. Те споделят пред журналисти, че когато са на снимачната площадка те се забавляват истински.

Освен, че ще снимат сцените от новия сезон на сериала, младите актьори ще имат и друга важна задача. Те ще влзенат в звукозаписното студио за да могат да подготвят три нови парчета. Те ще бъдат включени и в новия сезон на „Революция Z“. Една от песните ще участва и в конкурса „Зелената песен на България“ Всички са много щастливи, че ще прекарат лятото заедно.

Това важи с пълна сила за Джулия Бочева и Никола Стоянов (Ани и Тино). Освен, че са сценична двойка двамата са и гаджета. От няколко месеца дори и делят един покрив. Двамата са много щастливи и се любуват на всеки един момент прекаран заедно.

Коментари

коментара

Scroll To Top