Начална страница / Любопитно / Дамските обувки – отвъд „Сексът и Градът“
Дамските обувки – отвъд „Сексът и Градът“

Дамските обувки – отвъд „Сексът и Градът“

obuvkiЗнаете ли колко чифта обувки има Кари Брадшоу от „Сексът и Градът“? Със сигурност са над 100. Купуваше си ги когато е разстроена, разсеяна или пък като терапия. Не знаем доколко това е помогнало, но можем да предположим, че чифт „Manolo Blahniк” или „Brian Atwood Loca” могат да подобрят значително настроението на всяка от нас, нали. Ако за мъжете обувката е необходимост и чак след това аксесоар, то за Дамите понякога е въпрос на съществуване да притежават високите токчета от витрината. Мъжете не разбират това, те са от Марс.

Красивата дамска обувка е способна на всичко!

Обувките могат да направят чудеса: да увеличават ръста, да дадат хармония на формите, правейки ги съблазнителни, визуално да издължат краката, да направят глезена по-тънък, или обратно – да го скъсят. С правилно подбрани обувки могат да се прикрият дори някои несъвършенства на фигурата. Но въпросът тук е как да изберем не само дизайнерски, но и удобни обувки.

В случай, че харесвате различни украшения или камъни Swarovski по каишката, добре е да знаете, че всеки подобен елемент прекъсва линията на глезена и го прави по-къс и обемен. Ако искате да впечатлявате околните, търсете отворени обувки на токчета.

Следвайте просто правило: на по-дебела и тежка тъкан на дрехите подхождат широки и и масивни токове на обувката. И обратно, колкото по-елегантна е роклята ви, толкова токчетата трябва да са по-фини. Кари никога не би носила сандалите си Christian Louboutin с анцунг.

Можете да разнообразите всяко облекло със стилен ярък чифт обувки. Носете цветни обувки с бели дрехи, каки и пастелни нюанси. Не забравяйте обаче, че акцентът може да бъде само един – ако искате да изненадате всички с луксозни модни дрехи, обувките няма да бъдат много очевидни. И обратното, отпуснати дрехи в неутрални цветове можете да „съживите“ със стилни обувки.

Красив чифт шикозни дамски обувки ще добави пикантност към другите части на облеклото и вие ще имате чар, ще сте дръзки и секси. Не се скъпете в избора на качество и стил – и десет чифта евтини обувки не могат да заменят един дизайнерски.

Коментари

коментара

Scroll To Top