Начална страница / Любопитно / Модерните цветове на лято 2016
Модерните цветове на лято 2016

Модерните цветове на лято 2016

Obuvki MES BG

За тази година той представи една декада, която се очаква да бъде модерна и да щрихира най-горещите тенденции в света на модата в световен мащаб. Два цвята ще бъдат на първо място – розов кварц и весело синьо, така нареченото серенити. Според „Пантон” цветовете за сезон пролет/лято трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободен да покажеш своята истинска същност.

Този сезон дизайнерите са повлияни изцяло от света на изкуството, като оставят на заден план технологиите, търсеният ефект е спокойствие и душевен мир. Както и през сезон есен/зима и в предстоящите топли месеци продължава тенденцията с обръщане към красотата на природата, разходка на по-спокойно място, където биваме водени от най-човешките чувства – доброта, любов и любопитство към това, което природата ни предлага в нейния най-чист вид.

Друго вдъхновение за дизайнерите е контрастът между забързания град и буйната растителност, което създава наистина неочаквани цветови комбинации, напомнящи както за градската архитектура, така и за бягство на далечно и безлюдно място. По този начин дизайнерите се опитват да те накарат да се замислиш за истинските и смислени неща, които те заобикалят. Не случайно много от дизайнерите са повлияни от художници като Пикасо, Анри Матис, Франк Стела и много други.

Както може би вече разбрахте, цвят лимонада не е модерна дума, не е модерен цвят, нито за седмица, нито за месец. Тя категорично е тенденция и то гореща. След стартирането на новия албум на Бионсе, изглежда че всеки е облечен в жълто. Милионите фенове на звездата не могат да пропуснат шанса да направят избор на облекло в този цвят за пролет-лято 2016. Ако не знаете как точно да съчетаете дрехите си в монохромен, жълт цвят, гледайте клиповете на Бионсе от последния й албум.

Източник: Онлайн магазин за чанти и обувки MES.BG

 

Коментари

коментара

Scroll To Top