Начална страница / Любопитно / Когато съдбата те удари и нямаш друг избор

Когато съдбата те удари и нямаш друг избор

Много от нас са понасяли силните житейски удари и то по повече от веднъж. В случая обаче, моето желание не е да се жалвам или да разказвам някоя тъжна история за несправедливостите и финансовите затруднения, които аз и моето семейство се понасяли през годините. По-скоро желанието ми е да благодаря и то от все сърце!
Искам да благодаря за първо за това, че когато светът ми се струваше най-страшен и неприветлив и мислех, че няма как да оцелеем се намери решение. Искам да благодаря за това, че когато нищо не вървеше дори в минимална степен се намери някой, който ми подаде ръка. Искам да благодаря за това, че когато искаха да ни изгонят от жилището, оказахме се на тъмно и на студено заради неплатена сметка за ток, различни институции ни заплашваха със съд (отново поради неплатени задължения), все пак се появи светлина в тунела. И не, не се е появил мистериозен благодетел или богат далечен роднина, живял 25 години в Арабските Емирства. Появи се просто едно симпатично момиче на улицата, което ми подаде брошура, на която пишеше „Бързи кредити от CreditWok България“. Влезнах в сайта им и на страницата https://www.creditwok.com/bg/bezlihven-barz-kredit-do-zaplata/ открих, че отпускат кредити до заплата.
За повечето от вас моите думи може да звучат преувеличено. Сега, когато нещата в живота ни се наредиха и не изпитваме същите финансови затруднения ,на моменти и на мен ми се струва нереално. Но преди една година, когато въпреки съмненията и притесненията си реших да се свържа по телефона с кредитните служители на Кредисимо, които бяха първо изключително компетентни, после повече от полезни в информацията, която ми предоставиха, определено виждах ситуацията доста по-трагично.
Милото момиче, което се представи като Ани ми обясни, че всичко, което ми е необходимо е лична карта, която да удостовери, че съм пълнолетна и попълнено заявление по Интернет. Последва бързо разглеждане на документите и съответното одобрение. Получих заема доста бързо, което ми позволи да направя плащане по абсолютно неотложна сметка и да не се окажем отново без нищо на масата. намерих подробно описание на продуктите им на този адрес https://www.creditwok.com/bg/
Това не беше последният ми бърз кредит от фирмата, но не мога да кажа и че всичко беше наред за мен. Единият от кредитите се наложи да рефинансирам, защото нямах възможност да погася единия от бързите си кредити навреме. При въпросното ми закъснение, вместо да приключи със поредната заплаха, всъщност получих подкрепа и успокоение, които определено не очаквах. Обясни ми се опцията за рефинансиране и условията по нея, след което нещата започнаха да се нормализират и спокойствието, с което е известен моят характер отново беше на лице.
И да, сега трябва да ви е станало ясно, защо няма как да не изкажа благодарността си. Няма как човек да не оцени коректността, доброто отношение и желанието да се помогне в труден момент. Когато това идва в ситуация на отношения между кредитополучател и небанкова кредитна институция, това положително преживяване придобива още по-голяма тежест и цена.
Благодаря на Кредисимо, че в един от най-тежките моменти от живота на мен и моето семейство ни подадоха ръка и въпреки трудностите и в съвместните ни отношения спазиха обещанието си да клиентът винаги да бъде на първо място и да има последната дума!

От Димитър Василев

Коментари

коментара

Scroll To Top