Начална страница / Любопитно / Няколко универсални подаръка за жени
Няколко универсални подаръка за жени

Няколко универсални подаръка за жени

Да изберете подарък за своята нежна половинка може да бъде наистина трудно и дори мисията невъзможна. Мъжете са по-практични, а жените са чувствени искат романтика. В тази статия ще споделим няколко универсални подаръка за жени, които са подходящи, както за половинката, така и за член от семейството или близка приятелка.

 

Бутилка вино

Това е класически подарък за дамите, които са ценители на алкохола. Може да не е задължително вино. Подходящи са също уискито, шампанското, ликьора. Можете да добавите и акцент с панделка и ето – имате семпъл, но страхотен подарък.

 

Цветя

Ако дамата не е алергична, то цветята са винаги желан подарък. Можете да избегнете класическите опаковки и да ги поднесете в кошница или дори саксия. Последното е подходящо за дамите, които обичат да се занимават с цветя и със сигурност ще оценят подобен подарък.

 

Бонбони

Да, със сигурност на рождения или именния ден ще има бонбони. Но тя не би се разсърдила, ако вземете кутия с любимите ѝ. Също така, повечето са с красиви опаковки във формата на сърце и това би било подходящ подарък за любимата или близка приятелка.

 

Бижута

Това вече се отнася към по-скъпите подаръци и индивидуалния вкус на жената. Подходящи са обеци, гривни, колиета и дори пръстени, стига да не се изтълкуват погрешно.

Нещо персонално

Персоналните подаръци за жени трогне, но също така ще оставят красив спомен. Такъв може да бъде рамка с общи снимки с приятели или пък моменти от последната ви ваканция. Каквото и да изберете, със сигурност ще я изненадате приятно и тя ще го оцени.

Пътуване

Ако жената обича да пътува, то подарете ѝ билет до желана дестинация или пък самите вие я заведете на приятно място. Това не само ще я изненада, но е и повод да създадете красиви спомени, които да останат в историята.

Коментари

коментара

Scroll To Top