Начална страница / Любопитно / Основни насоки при избора на вибратор
Основни насоки при избора на вибратор

Основни насоки при избора на вибратор

Много жени разчитат на верни помощници в сексуалните си игри, било то самостоятелно извършвани, или с помощта на партньор. Тази вярна помощ дамите намират във вибраторите.

Това са вид сексуални играчки, които идеално имитират мъжки полов орган. Естествено, в зависимост от цената, материалът и нивото на имитация са различни.

Важно е добре да се проучи пазара, за да изградите собствено впечатление за това какво точно търсите, приблизително на каква цена го искате и какъв вид задоволяване търсите от продукта. Не на последно място трябва да се знае, че има определен вид вибратори за определени цели и затова е хубаво да се съобрази и този показател.

Предстои ви покупка на първи вибратор и изпитвате притеснения? Съветваме ви да потърсите сайт, който обещава дискретна доставка на подобен вид артикули.

Такъв един коректен сайт, подходящ за първа подобна покупка, е Sexo.bg. В него ще намерите огромно разнообразие от вибратори, които ще ви дарят с необходимото удоволствие във всяка ситуация.

Рабит вибратор

Това са онези видове вибратори, които имат по два накрайника. Единият е за обичайно проникване във вагиналния канал, докато другият (по-късият) е предназначен за клиторна стимулация.

Името на този вид идва от това, че краят на късата част, която обръща внимание на клитора има форма на заешки ушички. Този вид е изключително удобен и е за висш пилотаж в сексуалните игри.

Някои модели, предлагани в Sexo.bg имат и въртящи краища за доставяне на още по-голямо удоволствие. Предпочитан е за дамите при самостоятелни секс игри, но някои от представителите на женския пол нямат нищо против да включат и партньора си в игра с подобен модел вибратор.

Дилдо – най-напомнящият на мъжки полов орган продукт

Със своята форма, дилдото цели да напомни за мъжкия полов орган. Материалът, който се използва за направата на подобен вид секс играчки, е стъкло, гума, силикон, пластмаса, латекс или винил.

Характерно нещо за дилдото е, че класическият модел не вибрира. През последните години започна производството на изключително много модели, които обаче имат такава функция.

Това внесе повече иновация в производството на дилдо серията вибратори. Този вид отново може да се използва както самостоятелно, така и при полов акт с партньор. Може да се употреби за вагинален, анален и орален секс.

Виброяйце

Кой да предположи, че яйцето ще се превърне в секс играчка. Възможно е да срещнете и вибратори с подобен принцип на работа като на яйцето, но с форма на куршум или т.нар. булети.

Отново имаме огромно разнообразие от цветове и материали, използвани при изработката. Поради често малките размери, този тип играчки се наричат „дискретни“.

В заключение

Няма конкретни стъпки при избора на вибратор. Достатъчно е той да ви бъде от полза и да доставя нужното удоволствие, което сте очаквали преди покупката.

Коментари

коментара

Scroll To Top