Начална страница / Любопитно / Предстоят дните за лудо онлайн пазаруване
Предстоят дните за лудо онлайн пазаруване

Предстоят дните за лудо онлайн пазаруване

Сега е моментът да си купите дрехи, електроуреди и каквото друго се сетите, тъй като предстои седмицата на последния ноември, която е позната като Black Friday.

 

Разпродажбата е едно от най-дългоочакваните събития за шопохолиците, а за други е възможност за закупуване на необходими, а понякога и уникални стоки на рекордно добра цена.

 

Напоследък продажбите станаха широко разпространени сред манията за пазаруване. Като правило те ви позволяват да се отървете от излишъка от стари стоки и бързо да представите нови продукти на клиентите.

 

Black Friday

 

Това е най-голямото събитие за пазаруване в света. Черният петък се проведе след Деня на благодарността в САЩ, след което тази традиция се разпространи в Европа, а след това и в Русия. Отстъпките за оборудване понякога достигат 80%, което неминуемо води до битки и битки на местата за продажба. Затова много купувачи предпочитат да изчакат „първата вълна“ и да си купят продукт, макар и малко по-скъп, но все пак с отстъпка и без опасност да бъдат бити.

 

Кибер понеделник

 

Тази традиция произхожда и от Съединените щати – продажбата започва в първия понеделник след Деня на благодарността. Но в този случай продажбата е локализирана изключително в интернет пространството.

 

Нощна разпродажба

 

Това е сравнително нов формат за България, който е сравним с приключението Черен петък. Нощните разпродажби се организират предимно в магазини за железария и магазини за техника, но не се изключва правилото и при продажбата на каквото се сетите, включително и при онлайн бутиците за дрехи.

Финални думи.

Без значение, какво ще купите, то трябва да отбележим, че се намираме в период, който покупателната способност не е много добра, което автоматично означава, че можете да закупите вещ или техника, за която сте бленували дълго време.

 

Ако трябва да сме честни, много потребители са затаили дъх и се оглеждат, в готовност да се впуснат в шопинг приключения. Ако Ви трябва стока, или продукт, нашият съвет е да изчакате още няколко дни, и когато установите добри намаления – да действате.

Онлайн е много лесно, а сега е период на големите намаления, затова – бъдете търпеливи.

Коментари

коментара

Scroll To Top