Начална страница / Любопитно / Успелите жени все повече търсят истински джентълмени
Успелите жени все повече търсят истински джентълмени

Успелите жени все повече търсят истински джентълмени

Дали и Вие смятате, че модата на джентълмените е отминала? Вярно е, по начало джентълмените от 19-ти век насам сякаш не са на почит, но това изцяло се изменя в днешни дни.

Жените си падат по силни ,добре изглеждащи, спретнати мъже. Отмина времето на мачовците, на батките и на тези, които са груби и „недодялани“. Поне жените, които са изискани и търсещи комфорт и уют.

Естествено, зависи и от типа жена, например жените тип „кифли“, чудесно се връзват с мъже тип „батки“, но това е тема за друга статия, а понастоящем говорим за джентълмените.

Трябва да кажем,  че истинските джентълмени не се отличават непременно само по външния вид. Често да си джентълмен означава да бъдеш такъв по душа, по поведение, да спазваш етикет, както и да си изтънчен, изискан, кавалер. „Лошото момче“ често се счита, че е мъжът със свободен дух. Често джентълмените може да карат мотоциклет ,при това не какъвто и да е, а стил café racer, или пък чопър. Почти няма джентълмени, каращи пистови мотоциклети. Облекло, маниери, аксесоари, походка, прическа и изискан външен вид, като цяло – са в основата на истинските джентълмени. Джентълменът може да бъде бохем, но не винаги да парадира с това. Изтънченост и стил, това е в основата на истинският джентълмен, а не бохемството.

Ако си падате по шарении, екзотични цветове, то трябва да знаете, че те не се харесват от повечето джентълмени и са в разрез с основните елементарни правила и етикет.

Лулата и пурата често биват ползвани от джентълмените. Дамите се побъркват, виждайки джентълмен пушещ лула или пура. Естествено, пушенето на подобни тютюневи изделия крие опасности,  а всички знаем, че джентълмените държат на здравето и външния си вид, но понякога може да се направи изключение.

В обобщение на написаното можем да заявим, че джентълмен не може да се стане от днес за утре. Трябва да бъдете културен, възпитан, елегантен и добронамерен. Да спазвате етикет на облекло, да бъдете позитивен и да бъдете в компания та хора от Вашият ранг.

 

Коментари

коментара

Scroll To Top