Начална страница / Любопитно / Златна роза 24 карата за майката
Златна роза 24 карата за майката

Златна роза 24 карата за майката

Майката е най-скъпият и най-близък човек на света. Тя ни дава цялата си душа и сърце, възпитава ни, подкрепя ни, прощава ни, вярва в нашето по-добро бъдеще. Нейната любов, грижа и нежност са достойни за най-висока похвала. Най-добрият израз на благодарност е да я изненадаш, когато най-малко очаква.

Ако сте решили без причина, а просто защото искате да накарате майка си да се почувства добре, изненадайте я със Златна роза 24 карата. Освен езика на цветята, има и голяма символика в тях.

Златната роза 24 карата символизира Вашата признателност и уважение към нея. Перфектният повод за такъв знак на внимание е Денят на майката, 8-ми март, рожден ден, имен ден.

Майките получават топли поздравления от своите деца и близки, получават подаръци, които не само ще ги зарадват, но ще покажат за Вашето уважение към нея.

Златната роза 24 карата е колкото красива, толкова и оригинална! Едно бижу, което никога няма да изсъхне и винаги ще напомня за Вашите чувства! Розата е ръчно изработена, покрита със специално покритие от 24-каратово чисто злато.

Елегантен, скъп жест, който показва за Вашите нежни чувства към майката, без думи! Златната роза е проява на най-висшите чувства, поставете я на най-видно място като предмет, с който ще се гордеете.

Розите нямат срок на годност – те са невероятна красота, заковани в обятията на лукса завинаги.

Розите и златото са два от най-желаните предмета за една жена. Някога мечтала ли си да притежаваш Златна роза 24 карата? Такъв жест гарантирано ще предизвика буря от емоции и ще сбъдне една Ваша мечта.

Златната роза е оригинална изненада, която прикрива зашеметяващата красота на живото цвете с лукса на благородния метал. Всяка роза се доставя със сертификат и можете да сте сигурни в автентичността на продукта.

Всяка майка ще бъде доволна от такъв жест на внимание!

Коментари

коментара

Scroll To Top