Начална страница / Мода / А силует, синьо, набори и волани
А силует, синьо, набори и волани

А силует, синьо, набори и волани

Ако ви е досадило от едни и същи магазини, в които се предлагат едни и същи стоки, може да се отдадете на онлайн пазаруване. Артикулите са винаги прет-а-порте.Те са проектирани така, че лесно, удобно и приятно да пазарувате на цени на производител от всяка точка на света. По всяко време на вашите запитвания могат да отговорят операторите, които стоят зад виртуалните витрини на различните онлайн брандове. Те са стилисти експерти в модата и разпознават отлично, нюанси, модели, големини… различните кожи, материи и детайли.

Считан за един от най-ласкателните за дамската фигура, А силуетът има силно присъствие в колекциите пролет/лято 2014г. Ferre показва лилава рокля от шифон с голи рамене.  Alessandro DellAcqua ни предлага изчистен А силует ала Лолита в невинни цветове. La Perla стилизират своя модел с изваден на показ тюлен сутиен в телесен цвят (интересно дали заради цвета, но той действа по-скоро романтично, отколкото предизвикателно). Тези рокли са подходящи за дните, в които се чувствате леко неуверени в достойнствата на собствената си фигура.

Силен тренд, още от миналия сезон, кралското синьо е една от опциите за ярък и забележим цвят и през този. Новото в случая са черните аксесоари, които допълват силуетите. Черната прозрачна синя рокля и сандал на Versace, черния колан в модела наYves Saint Loran и черните високи токчета в комбинация с роклите наElie Saab са елегантен начин да завършите външния си вид.

Използването на материи като шифон и копринено жарсе естествено предполагат множеството набори в моделите на A. F Vandevorst.Другият красив начин за работа с тези материи са воланите. Един от дизайнерите, който върна популярността им, е Christopher Kane. Моделите на Gaspard Yurkievich е в аналогична посока. Общото в предложенията им е цветът, който е близък до телесния и – противно на общоприетото мнение – стои най-добре на светла кожа.

 

 

Коментари

коментара

Scroll To Top