Начална страница / Мода / Как да изберем правилния цвят макси рокли съвети и трикове
Как да изберем правилния цвят макси рокли съвети и трикове

Как да изберем правилния цвят макси рокли съвети и трикове

Дамите с пълна фигура е важно да избират дрехи, които не само ще подчертаят достойнствата, леко прикривайки недостатъците, но и ще им помогнат да изглеждат стилни и привлекателни. Именно различните модели макси рокли са шанс всяка от вас, Мили Дами, да стане по-женствена, грациозна и по-елегантна, дори с повечко килограми.

Макси рокли – как да избираме

Подходящата по стил и размер рокля променя всичко в една жена. Тя влияе на походка, поглед, самосъзнание. Това е така, защото в красивото облекло светът наоколо изглежда различно. Как да не се объркате и да откриете на широкия пазар перфектната рокля за себе си, сред стотици стилове и цветове? Научете сега:

Рокли големи размери и цветове

Най-често изборът се спира на някои от следните цветове: бяло, черно, сиво, бежово, синьо, тюркоазено, лилаво, изумрудено, червено, жълто, кафяво, зелено.

Цветово разнообразие сред макси роклите

По правило жените с наднормено тегло избират дрехите си на принципа „по-тъмно, по-тънко“. Този подход е фундаментално погрешен. Тук значение оказва не само цветът, но и формата. Освен това не всяка тъмна рокля може да е добър вариант за визуално намаляване на размера й. Така, например свободните модели в стил бохо могат лесно да добавят няколко килограма към вече несъвършената фигура.

Съвет:

Когато избирате рокля за пълна фигура, трябва да забравите за нейните недостатъци. Откажете се от желанието да изглеждате по-стройни. Пълната жена може също да бъде красива и съблазнителна с пухкавата си визия. Ето и как да избирате ефектни и хармонични модели тоалети.

Макси рокли, според сезона

Зимата едрата жена трябва да избере дрехите си в студени наситени нюанси. Подходящи са: кафяво, синьо, зелено, сиво;

За лятото едрите момичета могат да обърнат внимание на по-меките и сдържани пастелни нюанси. Сред тях, препоръчвани са: синьо, сиво, тъмно розово, маслинено;

За пролетта пухкавата дама ще изглежда хармонична в топли, блестящи цветове на люляк и сиво-синьо, кайсия или пясък;

За есенна едрата лейди трябва да се спре на топли и богати цветове, които си партнират с есента. Такива са зеленчуково зелено, индиго, бордо.

Неутрални нюанси

Цветове: бяло, черно, сиво, бежово

Основните цветове, които трябва да присъстват за рокли големи размери в гардероба на едрите жени са неутрални нюанси. Те позволяват изграждането на уникални образи и магнетично излъчване.

Студени нюанси

Цветове: синьо, тюркоазено, лилаво, изумрудено

Повечето стилисти съветват жените с наднормено тегло да обърнат внимание на рокли в студени нюанси. Те, с право вярват, че именно тези цветове могат визуално да направят фигурата по-извитата. Студените цветове са идеални за гардероба на пищната жена. Тя ще иска да изглежда стилно, но в същото време, това не фокусира вниманието над другите, върху определени детайли от нейния образ. След като сте забравили за тъмните скучни нюанси, трябва да насочите поглед си към приглушената студена цветова схема.

Топли цветове

Цветове: червено, жълто, кафяво, зелено

И така, въпреки факта, че топлите цветове традиционно не се считат за успешни в изграждането на макси фигура, не трябва да забравяте за използването им. Топлите нюанси помагат за създаването на мек, грациозен и женствен вид, изпълнен със светлина и благородство. Ето защо много пищните красавици жертват възможността да изглеждат по-стройни в рокли със студен цвят в полза на моделите, които визират над истинската женственост и топлина.

Коментари

коментара

Scroll To Top