Начална страница / Мода / Кои летни дрехи можем да носим и през есента
Кои летни дрехи можем да носим и през есента

Кои летни дрехи можем да носим и през есента

Когато лятото започне да си отива, обичайно започвате с носталгия да си пренареждате гардероба и да изваждате по-дебели и по-топли дрехи нали? Е, имаме една добра новина за вас! Можете да не прибирате всички свои любими летни дрехи, а част от тях да ги поносите и през по-хладните дни на есента.

Ето кои са те:

 

Дънкова пола

Не бързайте да се разделяте и с любимата си дънкова пола! Комбинирайте я с някое ефектно боди, с пуловер и с яке от деним или кожено яке. Дънковата пола съчетайте със затворени обувки до глезена или високи ботуши.

 

Дантелен топ

Дори да приберете тениските дълбоко в гардероба, не бързайте да скривате любимия си дантелен топ. Ако го комбинирате с красив пуловер с паднало рамо, ще се получи една доста добра небрежна визия.

 

Бели дънки

Макар и повечето хора да носят по-тъмни дрехи през студените месеци, вие може да се отличите от масата, като оставите белите си дънки за по-слънчевите дни през есента. Може да ги комбинирате с пуловер или пончо, както и с високи ботуши до коляното.

 

Миди пола

Тя е една от универсалните дрехи за всеки сезон. Можете да си я носите и през лятото и през есента. Съчетайте я с пуловер или жилетка. За по-студено време можете да сложите кожено яке или сако. Може да се носи с боти или ботуши.

 

Къса лятна рокля

Да, колкото и да звучи странно, късата лятна рокля може да си поносите и през есента. Макар и от лека материя, може да изградите с нея една по-атрактивна визия, впечатляваща околните. Можете да я комбинирате с пуловер или жилетка, като подчертаете талията с някое тънко коланче. Виждали сме даже лятната рокля да я използват вместо туника върху дънките. Интересно нали?

 

Макси рокля

Макси роклята също може да послужи в началото на есента. Може да я съчетаете с кожено яке или такова от деним. С нея биха стояли добре кецове или боти с равна подметка.

Коментари

коментара

Scroll To Top