Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/visokitokcheta/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Кой може да носи къси дамски рокли | Високи Токчета
Начална страница / Мода / Кой може да носи къси дамски рокли
Кой може да носи къси дамски рокли

Кой може да носи къси дамски рокли

Дали всяка жена може да носи къси рокли? Замисляли ли сте се? Ако смятате, че всеки може да носи каквито иска рокли, може да се окажете прави. Не всички обаче имаме едни и същи телосложения, нито сме на една и съща възраст. Така се получава противоречие. Нека поговорим за това, кои може да носи къси дамски рокли.

За кого са подходящи късите дамски рокли

Като начало, нека обърнем внимание на тези красавици, които определено трябва да си купят къса рокля. Това са, разбира се, младите дами с дълги, равномерни крака, които наистина имат късмет в живота и се къпят в славата и красотата на безупречните си крака. Такива красавици знаят своите предимства и достойнства и смело ги излагат на показ. Това, обаче изобщо не означава, че притежателките на не толкова съвършени крака, не могат да носят съблазнителни дамски рокли. Момичетата с изваяна форма могат да си позволят красиви къси рокли. Основното нещо, което трябва да запомнят, е, че в този случай моделите не бива да са твърде тесни. Най-подходящи са стиловете с права кройка или леко разкроена надолу. Роклите с големи гънки, не са най-подходящи, защото визуално добавят повече обем.

Оказва ли, значение възрастта в подбора на дамски рокли

Оказва се, че възрастта има по-определяща роля от фигурата. Къси дамски рокли, не са най-правилния избор за възрастни и улегнали жени.

И тук няма значение, какъв тип фигура има дамата на възраст и колко гладки и стройни са краката й. Колкото по-възрастна е жената, толкова по-придирчива трябва да е тя за дължината на облеклото си.

Разбира се, това не означава, че възрастните жени трябва да носят само дълги рокли и поли. Не! Жените на средна и по-голяма възраст, могат спокойно да носят тоалети с дължина до коляното (и дори с една длан по-висока), но не по-къси, в противен случай би било неподходящо.

Е, ако все пак такива дами, искат да си купят летни къси рокли от flaro.bg, в които няма да е толкова горещо, трябва да обърнат внимание на продукти с неравен ръб на полата. Такива модели, днес са много популярни, сред младите хора и сред възрастните жени.

Летните рокли с по-къса дължина отпред и дълга опашка отзад, откриват деликатно бедрата, без да се излагат изцяло на показ. Тази опция ще е подходяща за модерните жени от всяка възраст.

Както можете да видите, ако става въпрос за това, кой може да носи къси рокли, отговорът се крие не в телосложението, а във възрастта. Ето защо, ако все още сте млади, не губете шанса да се покажете в стилни модни рокли. Те ще ви доставят много положителни емоции!

Коментари

коментара

Scroll To Top