Начална страница / Мода / Лято, есен с красиви макси рокли
Лято, есен с красиви макси рокли

Лято, есен с красиви макси рокли

Лятото е сезона, през който се разголва по-голяма част от тялото – рокля с голямо деколте, без ръкав, нежни платове и дантели. Разбира се, това иска да си го позволи всяка дама. Дизайнерите са помислели и за дамите с размер плюс. В големите търговски вериги се предлагат красиви макси рокли, които могат да задоволят всички претенции на пищните дами.

За да се предаде комфорт на тялото през лятото се обръща основно внимание на материите. Дизайнерите са наясно, че за макси рокли не могат да се приложат модели с открити рамене, но имат решение – добавените ръкави са от дантела или воал. С подходящите цветове и щампи еднаквите размери изглеждат различни. Различните и подходящи щампи служат да се прикриват някои закръглени части и същевременно да се подчертаят прелестите.

Добре изглеждат дамите в рокли на линии. Подходящи са и платове на малки абстрактни рисунки, мотиви на цветя. Особено добре дизайнерите съчетават лентите в различни положения – вертикално, хоризонтално или по диагонал, и създават прекрасни модели макси рокли. С тези прекрасни творения дамите изглеждат стройни. Ефектни са и моделите, при които се съчетават контрастни цветове. С всички тези комбинации пищните дами изглеждат прекрасно. За добрия външен вид е много важно да бъде правилно избран модела на дрехата. Точният размер и подходящия модел предават стройност, визуално удължават силуета. Правилното разположение на щампите е от значение за роклята. Фигурата изглежда стройна и елегантна при вертикално разположени щампи.

За направата на макси рокли е добре да се използва естествена коприна, вискоза или памук, защото тези материи не само предават елегантност на фигурата, но и създават комфорт за тялото. Предлаганите модели са с различна дължина, което позволява всяка дама да открие търсения модел.

За началото на есента са подходящи макси рокли от плътна коприна или вискоза с три четвърти ръкав, дължина до или под коляното. Подходящи са и щампите в пастелни цветове или в сиво-черно.
Изборът трябва да бъде строго съобразен с телосложението. Всички моделиери препоръчат да се носи точния размер, защото големия предава обем, а по-малкия ще очертае всяка гънка.

Коментари

коментара

Scroll To Top