Начална страница / Мода / Маркови маратонки в гардероба на модерното момиче
Маркови маратонки в гардероба на модерното момиче

Маркови маратонки в гардероба на модерното момиче

Днес почти всяко момиче има маркови маратонки в гардероба си, поне един чифт! Но не толкова отдавна момичетата бяха сигурни, че токчетата просто са необходими за женски образ и мнозина избягваха маратонките, свързвайки ги изключително със спорта! Новите тенденции промениха представите ни за стил и сега вече не можем да си представим живота без маратонки в ежедневния си гардероб и това е страхотно!

С какви дрехи да носите маркови маратонки за уникална визия?

Най-подходящият модел за градска визия са масивните кецове, така наречените „грозни кецове“. В същото време декорът може да бъде за всеки вкус: има лаконични бели маратонки, и кристали, и надписи, и бунт от цветове! В онлайн магазин SportFaster ще откриете маркови маратонки, както за любителите на изчистени модели, така и за тези, които имат по-екстравагантен вкус!

С какво да носите маратонки? Всъщност няма правила и можете да ги носите с почти всичко:

  1. С дънки: изберете дънки, които са леко изрязани, така че глезените да са отворени, тогава те ще изглеждат по-тънки за разлика, можете да подчертаете изяществото и крехкостта.
  2. С панталон: да, да, сега дори с панталон! Това могат да бъдат къси панталони, които разкриват глезените, или палацови панталони, които визуално удължават краката и разтягат височината.
  3. С поли: може да е мини, макси! Всичко зависи от вашите предпочитания! Изберете плисирани поли, а-силует поли, поли в стил бельо.
  4. С рокли: отново можете да изберете дължината според вашия вкус, като вземете предвид актуалността и времето. Леките летящи рокли перфектно ще се впишат в образа, което ще създаде контраст с обувките.
  5. Е, ако искате да създадете образ в стил „спорт-шик“ – изберете панталони с райета, докато горната част може да бъде по-къса: риза, блуза, тениска + яке.

Като се има предвид такова активно сътрудничество на маратонки в ежедневието, почти всички марки започнаха да ги произвеждат! Можете да намерите вашия модел във всеки сегмент: както в интернет, така и на масовия пазар. Сред луксозните марки най-популярните модели маратонки са от Adidas, Nike, Reebok, Fila, Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga, Maison Margella, Off-White, Jimmy Choo, Stella Mccartny, Alexander Mcqueen. Що се отнася до масовия пазар, това са Zara, Massimo Dutti, Mango, Stradivarius, Bershka, Pull & Bear и много други.

Както вече видяхте, кецовете са просто незаменима и неразделна част от гардероба на модерното момиче. Ако все още не сте успели да ги въведете в ежедневието си – вдъхновете се от стилни примери, фантазирайте и създайте свой собствен уникален външен вид!

Коментари

коментара

Scroll To Top