Начална страница / Мода / Модни тенденции за сезон Есен-Зима 2017-2018
Модни тенденции за сезон Есен-Зима 2017-2018

Модни тенденции за сезон Есен-Зима 2017-2018

Мода

Мода

Все още не е дошло лятото, както се казва, но водещите модни дизайнери вече представиха колекциите си за сезон Есен – Зима 2017-2018. Това е съвсем нормално с оглед модния бизнес, а също така и с интереса на хората към модата и това какво ще бъде модерно през идния сезон.

Основните модни тенденции, които могат да се отличат за сезон Есен – Зима 2017 – 2018 са практичността в облеклото и нюансите от Далечния Изток, съчетани с типично западния стил в съвременното облекло. Това най-вече е изразено в практичните стилни кройки, съчетани с характерните за азиатския стил принтове и цветни мотиви. Друга очертаваща се модна тенденция е каубойски елементи и визия в стил модерно ранчо.

Практичността и функционалността ще бъдат водещи със сигурност през следващия моден сезон, а именно сезон Есен – Зима 2017 – 2018. Това по никакъв начин не се очертава да пречи на елегантността и стилните шикозни кройки в дамските облекла. Богати материи и луксозни повърхности са украсени с характерни японски бродерии, а от друга страна се преплитат с неутралните цветове, характерни за западния стил. При простичките материи може да се улови духът на каубоите от прериите на Америка. Изчистени линии, кожи и ръчно изтъкани прежди допринасят за това усещане, както и внасят много стил, женственост и елегантност.

В края на краищата най-важно по отношение на облеклото е да ни бъде удобно, а за зимното – да ни топли. Затова и функционалността и практичността са водеща тенденция за есенно-зимния сезон. За щастие тази тенденция не е компромис на хубавата визия, а напротив – удобство, което в същото време изглежда красиво и елегантно. От друга страна в модата не е най-важното да спазваме тенденциите за сезона, но като излезе нещо различно и ново защо да не подменим малко гардероба си, а и обикновено все има такава необходимост. Дори и просто за това, че ни омръзва да сме с едни и същи дрехи дълго време.

Коментари

коментара

Scroll To Top