Начална страница / Мода / Най-добрите булчински рокли, предложени от професионални стилисти
Най-добрите булчински рокли, предложени от професионални стилисти

Най-добрите булчински рокли, предложени от професионални стилисти

Всички дами, които се интересуват от мода и фешън промени, знаят, че тенденциите не обичат да се задържат за прекалено дълго на хоризонта и много често промените ги изместват с пълна сила. Ако вие сте жена, на която й предстои най-важният момент в живота, а именно сватбата, а все още нямате идея каква официална рокля да изберете, значи сте попаднали на правилното място!

Сватбените дамски рокли, които се предлагат в магазините, а както и дамските рокли онлайн са в действителност доста изобилни и различни. Всичко зависи какво точно харесва и от какво се интересува бъдещата младоженка. Това може да е къса секси рокля, но също така е възможно да бъде и класическата дамска дълга рокля.

Без съмнение една от най-обсъжданите сватби и съответно официални рокли беше тази на херцогинята на Кембрийдж Кейт Мидълтън. По своята същност тя представляваше дълга официална рокля в класическия бял цвят, но не ярък, а мръсно бял. Горната част на тази дамска официална рокля е част се състоеше от дантелени ръкави и обикновено бяло видоко бюстие, а долната беше добре познатият обръч, но с умерена ширина и обем, разбира се.

Следващата по гласност, възторг и известност дамска официална рокля на известна личност беше тази на съпругата на Джордж Клуни – Амал Клуни, където този път вечерната рокля беше на прочутата модна къща на Оскар де Ларента. И въпреки че благодарение на медиите и списанията, които отразиха наистина подобаващо събитието, вече в Интернет всеки може да си поръча почти същия модел дълга официална рокля online, ние все пак ще й направим кратко описание. Тази официална рокля онлайн беше с паднали презрамки, които са бродирани целите в малки, бели цветчета и продължават чак до края на воала.

И като за финал, ще ви предложим също дамска рокля онлайн, която обаче не е обличана от никоя звезда от Холивуд, но въпреки това не пречи да бъде определена дори от най-върлите критици като истинско небесно съзвездие. Това е дамска елегантна рокля в снежно бял цвят, кръстосани копринени дебели презрамки, сатенена лента с малко цвете на ханша и плавно степенуващи се три етажа воал.

Коментари

коментара

Scroll To Top