Начална страница / Мода / Предимства на парфюмните тестери

Предимства на парфюмните тестери

testeri

Както всички знаем има такова нещо като „парфюмен гардероб“, който ще служи на жената не по-лошо от облекло, тъй като с негова помощ всяка жена може да добави магически нотки към създадения образ.

ЕКСПЕРТИТЕ ПРЕПОРЪЧВАТ ДА ИМАТЕ 6-7 РАЗЛИЧНИ ВИДА ПАРФЮМИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПОДХОДЯЩИ В РАЗЛИЧНИ СИТУАЦИИ И ПО РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА.

Всяка дама обича да пробва различни роли и за да се чувства добре, трябва да има аромат за всички случаи. Парфюмните тестери не се различава от оригиналния парфюм. В повечето случаи, когато пробвате тестери на парфюми, можете да сте сигурни във високото качество на продукта.

Всяка уважаваща себе си компания, занимаваща се с разработване и продажба на парфюми, произвежда отделно от основния аромат, много бройки и от тестовата му мини версия.

Съществуват следните неоснователни митове: Парфюмният състав в пробата е по-малко издръжлив и с лошо качество.

Каква е разликата между парфюм и тестер?

Всъщност оригиналът и тестерът са от един и същ производител. Въпреки че имат различен дизайн, те по същество са две различни версии на истинския продукт.От огромно значение за производствената компания е клиентът правилно да усети всички качества на продукта и да оцени устойчивостта на аромата. Следователно, тестерите винаги се произвеждат с подходящо качество. Това само подсказва, че отговаряйки на въпроса: каква е разликата между парфюм и тестер, можем да кажем само едно – практически никаква.

Съставът на парфюмният тестер често е по-добър дори от този на оригинала. Това се прави с цел привличане на нови купувачи.

В живота никоя организация не би рискувала толкова много репутацията си, произвеждайки парфюми с различно качество от тестерите, които предлага на пазара. Не е изгодно заводите да установяват отделно производство на пробни версии на аромати и на истинските парфюми – всичко се прави по един начин и на едно и също място.

Затова смело се доверявайте на качеството, вида и дълготрайността на аромата от тестер на парфюм. Ако той ви харесва спокойно можете да закупите оригинала и няма да останете разочарован от качеството ни най-малко.

Коментари

коментара

Scroll To Top