Начална страница / Мода / Tенденции в грима, които царуват през 2017 г.
Tенденции в грима, които царуват през 2017 г.

Tенденции в грима, които царуват през 2017 г.

955A3640За да ви държим в течение с тенденциите за тази година се консултирахме с гримьори, които ни разказаха основните тенденции в грима.

  1. Ясно очертани вежди. Самоуверените, поразителни вежди през последните години са изключително на мода и тази година това правило важи в пълна сила. Това лято веждите са направо огромни, така че, ако не сте се научили още как правилно да ги попълвате, значи е време да го сторите.
  2. Нежна кожа. „Нежната кожа е обратно на мода и ружът направи своето завръщане.”, споделя Тим Куин, гримьор на звездите за Джорджио Армани. „Също така, аз обичам съчетаване на прясно наслоени тонове по бузите с меко гримирани очи, които да се балансират с пастелни дрехи.“ Така че, старайте се да получите естествен и непринуден, блестящ тен.
  3. Силно подчертани устни. Уверените, привличащи вниманието устни са неизменни, без значение от сезона или годината, а 2016 г. те огряват, както никога преди. Перфектно очертани, силни устни виждаме навсякъде настоящата година и те явно са повлияни от 90-те. Независимо дали те са облечени в класически червена, тъмносива, кафява или матова, винена сянка, устните могат да направят огромно изявление за тяхната собственичка.
  4. 4. По-меки сенки. Сивите и меки метални нюанси са на мода през настоящата година, а както виждаме, очите вземат по-мек и по-сладък външен вид. Графичният грим на очите и лайнер ще отпаднат през 2016 г.” казва Куин. Той споделя още, че „Палитрите меки сенки за очи с неочаквани цветове ще бъдат огромна тенденция.“

5.Неочакваните цветове в грима. Те вече успяха да ни изненадат в нюанси на червено, казва Аманда Родригес, художник на Urban Decay. „Сънсет розово и коралово, които винаги са популярни през топлите месеци при грима, ще бъдат използвани неочаквано за очите”, казва тя. Художничката предлага комбиниране на розов оттенък палитра с ярки, бонбонови нюанси за цвят на устните.

 

Източник: http://grim-senki.com/

Коментари

коментара

Scroll To Top