Начална страница / Мода / Съвети за избор на дамски апрески

Съвети за избор на дамски апрески

Какво представляват апреските?

Задачата на зимните обувки е да предпазват краката ни от студа и влагата. Затова някои модели дамски апрески са много подходящи за студения сезон. Те са топли и изключително удобни.

На първо място, през зимата оставете настрана ботуши от изкуствена кожа – те няма да се справят със задачата дори при лека слана. Ако качеството на изкуствената кожа е ниско, тогава съществува риск обувките да се напукат. Студеният въздух определено ще проникне през пукнатините, както и влагата от сняг и дъжд.

Гладката естествена кожа изглежда красива, но такива дамски апрески не са подходящи за дълъг престой навън през зимата в студа. Гладката кожа се охлажда бързо и приема температурата на околната среда и след 30-40 минути ходене в студа и леда, краката ви ще започнат да изтръпват.

Естественият велур е един от най -подходящите материали за топли зимни дамски апрески. Добрият велур предпазва студения въздух, но в същото време позволява на краката ви да дишат. При студено време материалът запазва своята мекота и еластичност, не се напуква и не се „счупва“. Но велурените дамски апрески не са подходящи за киша, която се образува по време на естественото топене на сняг или след третиране с реактиви. Не забравяйте да обработите повърхността със защитни импрегнации. Естествената филцова вълна е най -добрият материал за дамски апрески през зимата. Топлите зимни филцови апрескиса изработени от вълна, която издържа на тежки студове.

Въпреки привидната уязвимост, вълната не пропуска студа и дори при силен вятър затопля краката. Подходящи са за сухо време. Перфектната изолация е естествената козина, тя създава добра топлоизолационна въздушна възглавница, поради многото влакна. Колкото по-пухкава и по -дълга е основата на козината, толкова по -топли са краката. Когато избирате дамски апрески, оценете състава и качеството на стелката. В противен случай скоро ще трябва да купите нов чифт. Стелката трябва да е топла и устойчива, за предпочитане сваляща се, за да може да се изпира и изсушава.

И най-важното, уверете се, че предварително сте пробвали желания модел и той наистина ви става и ви е удобен. На снимка може да изглежда прекрасно, но да не е подходящ за вашия крак. Едва след това, се насочете към атрактивните предложения онлайн.

Коментари

коментара

Scroll To Top