Начална страница / Мода / Зимни чорапогащи – топло, модерно и удобно

Зимни чорапогащи – топло, модерно и удобно

Зимните чорапогащи са идеални за много жени. Те изглеждат незначителен аксесоар в гардероба, а реални имат толкова важна роля. Модерните жени през студения сезон, все по-често носят под панталони и поли.

Традиционното дамски облекла – рокли или поли се комбинира най-добре с чорапогащи. Те създават индивидуален стил, затоплят, напасват на краката с останалите неща.

Изборът на чорапогащи, отговарят на всички изисквания. Той е въпрос на отговорности и идеално

партнира с елегантната пола Румена.

Едно от основните свойства на зимните неща е запазването на топлината.

Как да изберем подходящите зимни чорапогащи?

Всеки човек има строго разбиране за топлината. Докато едни могат да издържат при температура -20 градуса, за други и +10 са ниски и бързат да се облекат топло.

При качествените модели съдържанието на вълна трябва да бъде най-малко 55%. Съставът на материала трябва също да съдържа еластан – в противен случай продуктът бързо ще загуби своята форма. Недостатъците на чорапогащите са, че те “ хапят „, като повечето вълнени неща. Модерните производители са се научили да се справят с този недостатък. Те добавят памук, кашмир или коприна към продукта, което ги прави приятни на допир. Въпреки това опаковката винаги може да се отваря и докосва. Неприятният за допир продукт със сигурност ще предизвика дискомфорт и износване; Можете да се изненадате, но най-топлите чорапогащи за зимата са тези, в които има високо съдържание на памук. Поради плътността, такъв продукт осигурява топлина срещу проникващи вятър. Дори и с малко количество еластан, те перфектно запазват формата си, прилягат на краката и поддържат своето качество.

Чорапогащите от памучна вата са най-добрият зимен вариант;  Водещи производители правят зимните чорапогащи от акрил. Женските крака в тях се чувстват комфортно. Материалът е мек, запазва топлина за дълго време. Тези продукти имат сериозен недостатък – те бързо губят вида си. След 1-2 изпирания е трудно да се отстранят. Един от съвременните материали за производство на дамски чорапогащи е микрофибър. Продуктите запазват пазарния външен вид, увеличават еластичността и здравината си. Според термичните свойства материала по никакъв начин не е по-нисък от естествените тъкани. Недостатък е високата цена на моделите. По-голяма част предпочитат чоропогащник от естествени материали. Според жените, традиционният памук и вълна отговарят повече на изискванията за зимни дрехи: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/зимно-яке-tom-tailor – те затоплят добре.

Коментари

коментара

Scroll To Top