Начална страница / Музика / Блондинка завъртя главата на рапъра Криско
Блондинка завъртя главата на рапъра Криско

Блондинка завъртя главата на рапъра Криско

Рапърът Криско вече не е ерген! От имиджа му на свободен мъж, който си пада по кратки и непостоянни връзки няма и следа. От няколко седмици насам младокът е в компанията на красива блондинка. По всичко личи, че доста е хлътнал по момичето. Двамата възнамерявали да прекарат лятото заедно на морето.

Мистериозната красавица щяла да го следва навсякъде, където Криско имал участие. Той пък от своя страна не се посвени да я покаже на всички и я включи в снимките на новия си клип с Играта и Лео. Парчето е много ритмично и има големи шансове да стане един от хитовете за това лято.

Славата много се харесва на рапъра и той не спира да парадира с това. Приятелите му вече не могат да го познаят. „Много се е възгордял“ споделят негови приятели. Това не било типично за него, но явно известността го е променила до неузнаваемост. Другото интересно , което прави впечатление у феновете на Криско, е че не подбира стил и музика. Напоследък все по-често се впуска да прави дуети с известни поп-фолк певици. За него в това няма нищо лошо, но неговите близки не са никак съгласни да изневерява да принципите си.

Коментари

коментара

Scroll To Top