Начална страница / Музика / Цеца Величкович плати солидна глоба
Цеца Величкович плати солидна глоба

Цеца Величкович плати солидна глоба

Сръбската мега звезда Цеца Величкович беше принудена да заплати много солидна глоба. Цялата сума възлизала на впечатляващите 4,5 милиона евро. Певицата внасяла на вноски сумата. Тези дни били преведени и последните 1,5 млн евро. Със заплащането на тази последна вноска приключват и десет годишните неволи сполетели певицата. Тези проблеми и се стовариха върху главата след смъртта на съпруга и Аркан.

Запознатите и фенове знаят, че той беше един от големите сръбски мафиоти. Дълги години Цеца води дела и отговаряше за аферите на покойния си съпруг. В дома и били открити десет незаконни оръжия. Заради това тя беше принудена да прекара цели осем месеца под домашен арест. Това и се отрази много тежко като се има предвид естеството на работа и начина и на живот.

Певицата трябваше да плати солидната глоба заради присвояване на пари за трансфера на десетина футболисти от сръбския футболен отбор „Обилич“в други чуждестранни клубове.

 

Сега тя е доволна, че всичко е преминало и е готова да продължи смело напред без да се връща в този не толкова добър период от живота и. Съвсем скоро предстои Цеца да издаде и новият си албум, който е така дълго чакан от феновете и. Той ще излезне съвсем скоро. Това се случва непосредствено преди мащабния концерт, който тя подготвя на 29 юни в Белград. Билетите за соловия концерт на певицата са разпродадени.

Коментари

коментара

Scroll To Top