Начална страница / Музика / Джеси Джей ще пее у нас на 29 юни
Джеси Джей ще пее у нас на 29 юни

Джеси Джей ще пее у нас на 29 юни

Меломаните тръпнат в очакване на срещата си с британската изгряваща звезда Джеси Джей. Тя е носителка на наградите „Брит“. Стана доста известна миналото лято, когато бяха и летните олимпийски игри в Лондон. У нас тя ще представи новите си песни, както и някои от парчетата представени на олимпиядата.

Младата певица представи специално видео с което приветства очакващите я фенове в България. Джеси Джей ще бъде участник в първото по рода си издание на Symphonics’Concerts. Другите световно известни музиканти, които ще вземат участие са Джамирокуай. Събитието ще се състои в залата „Арена Аремеец“. Билетите за събитието вече са в продажба и могат да се намерят в интернет и на касите на залата. Цените варират от 70-130 лв. Почитателите на младата изпълнителка ще изживеят едно невиждано до сега шоу. Това със сигурност ще бъде спомен за цял живот.

Джеси Джей е млада и талантлива певица. Родена е през 1988 година. Истинското и име е Джесика Елън Корниш. А „Джеси Джей“ е сценичният и псевдоним. През 2011 година издава дебютният си албум. Освен певица, тя е автор на текстове и музика на песни. Става известна с написването на песни за звезди като Крис Браун и Майли Сиърс. Албумът и се задържа дълго време на челни позиции в британските музикални класации.

Коментари

коментара

Scroll To Top