Начална страница / Музика / Кристина Димитрова с младо гадже?
Кристина Димитрова с младо гадже?

Кристина Димитрова с младо гадже?

Естрадната певица Кристина Димитрова свали младо гадже. За пореден път блондинката попадна в полезрението на папараците. Изпълнителката беше забелязана в компанията на млад привлекателен мъж. Той се оказа не толкова безизвестен, както предполагаха много от хората, които ги видяха заедно.

Мистериозният млад мъж е Благовест Анев. Той е модел и е носител на титлата „Най-добър модел на България“ за 2009 година. Двамата не се познавали преди. Запознали се на тридесетото издание на модна фиеста „Албена“. Кристина Димитрова прави впечатление с перфекта визия и веднага е привлекла вниманието на младия Благовест. Според очевидци двамата се сближили много през втория ден на модната фиеста.

Певицата беше воодеща на събитието. Освен това тя дефилира и с дрехи на известна модна марка. Тя представи и слънчеви очила и други аксесоари подходящи за лятото. Тя споделя пред медиите, че това е голямо предизвикателство за нея и се съгласила с голямо удоволствие да се заеме с този ангажимент. Освен това на събитието имало и много други атракции. Участие взели известни модели, които представили различни модни марки.

Присъстващите останали много изненадани след като видели Кристина Димитрова и Благовест Анев да се отправят заедно в неизвестна посока. Веднага започнаха догатки за предполагаема тяхна афера. Други пък кометнираха, че просто са прекарали свободното си време заедно, в което няма нищо лошо. Времето само ще покаже какви всъщност са отношенията между двамата.

Коментари

коментара

Scroll To Top