Начална страница / Музика / Рафи подкрепя гей парадите
Рафи подкрепя гей парадите

Рафи подкрепя гей парадите

Победителят в шоуто „Като две капки вода“ Рафи категорично подкрепи гей парадите. Младият талант и певец Рафи открито е за изразяването на любовта независимо дали тя е между хетеро или хомо сексуални хора. Той сподели снимки в профила си във Facebook от такъв парад във Виена.

Там той е със младежкия вариант на група „Карандила“. Младият певец искренно се зарадввал на любовта на тези хора. Рафи споделя, че гейовете всъщност са много мили и добри хора и не бива да се гледа на тях с пренебрежение и насмешка. Любовта е най-прекрасното нещо, споделя победителя от X-Faktor.

Освен това Рафи имаше възможност да обиколи красивия европейски град и да се полюбува на забележителностите. Той не пропусна да си направи много снимки и да ги постне в профила си в социлните мрежи. Въпреки, че времето им прекарано там е доста кратко Рафи успял да обиколи възможно най-много забележителности.

Сред тях той присъствал и на въпросния мащабен гей парад. След тази гледка дребосъкът призова всички преди всичко да се обичат, независимо от пола и ориентацията им. Напоследък повече хора гледат негативно на повечето неща. Дори църквата се противопоствави на „различната“ любов. Рафи сподели, че все пак живеем в 21 век и е недопустимо да сме толкова тесногръди и ограничени. Той сподели пред репортерите, че скоро се очакват много нови и интересни музикални предизвикателства от него. Това може само да радва почитателите и многобройните му фенки.

Коментари

коментара

Scroll To Top