Начална страница / Музика / „Спирита на Бургас“ новото парче на групата Ogi 23
„Спирита на Бургас“ новото парче на групата Ogi 23

„Спирита на Бургас“ новото парче на групата Ogi 23

Ежегодният фестивал Spirit of Burgas е посещаван от хиляди хора от цялата страна. Ежегодно той става сцена на много музикални събития и среща на много звезди от музикалния бизнес. По традиция, както личи и от името му фестивалът се провежда в Бургас.

Тази година новоизгряващата банда Ogi 23 са подготвили песен специално за този фестивал. Песента носи името „Спирита на Бургас“. Те много успешно защитават името си на купонджииска банда и това се доказва и с новото им парче. Парчето е с типично летни ритми и дава заявки да стане един от хитовете на това лято по нашето черноморие.

Клипът към парчето е заснет не в Бургас, както се предполага а в близката ни съседка Гърция. Оператор към видеото е Димитър Кръчмаров, а оператор е Росен Савков. Забавленията около заснемането на клипа не били малко и продължили няколко дни. Тримата младежи Ангел, Били и Косьо се раздали напълно и това допринесло да чудесното настроение на целия екип. Разбира се не минало и без инциденти, но не са били нещо сериозно, споделят пред медиите младите музиканти.

Дебютът на парчето „Спирита на Бургас“ ще бъде на 14.06.2013 в Маймунарника, където младежите ще имат съвместно участие с група Уикеда. Участието им започва в  20.00 часа. По късно парчето ще се появи и в интернет, от където феновете могат да се зарадват на новият летен хит.

Коментари

коментара

Scroll To Top