Начална страница / Поп-фолк / Алисия пише песен докато е в тежка депресия
Алисия пише песен докато е в тежка депресия

Алисия пише песен докато е в тежка депресия

Поп-фолк певицата на Алисия направи шокиращо признание в ефира телевизионно шоу. Тя сподели, че под влиянието на тежка депресия написала последната си балада „Познавам ли я“. Това се случило преди около два месеца. Певицата била в доста тежко психично състояние. Пиела антидепресанти и много алкохол. Именно по-този начин Ася се опитвала да се съвземе от тежкото състояние.

Песента е повлияна от събитята случили и се в личен план. Тя споделя, че песента е изстрадана и изживяна, затова и е и толкова скъпа. Алисия не крие, че е написала песента под влиянието на хапчета и много алкохол. Не се срамува да сподели пред водещата, че близо два месеца била в тежкото състояние.

Веднага започнаха да се носят слухове, че това състояние е породено заради раздялата на певицата с вратаря на „Твенте“ Ники Михайлов. Тя нито отрича, нито потвърждава тази информация.

Не подмихана и въпроси свързани със слухове, че Алисия вече имала нов мъж до себе си. Тя потвърди новината, като само се усмихваше загадъчно. Тези разкрития фолк дивата направи точно по време на снимките към видеото на въпросната балада „Познавам ли я“. Със сигурност на певицата и предстоят все хубави моменти. Предстоят летните отпуски и в компанията на по – младо гадже със сигурност певицата ще се чувства много добре.

Коментари

коментара

Scroll To Top