Начална страница / Поп-фолк / Алисия ще става водеща на тв шоу
Алисия ще става водеща на тв шоу

Алисия ще става водеща на тв шоу

Алисия никак не си губи времето напоследък. След като се радели с Ники Михайлов и той и спря кранчето, е време Ася да се захване за работа, а не да чака някой да и плаща сметките.

Наскоро Ники си взе подаръците, които беше направил на Алисия, в това число скъпа кола и какви ли не други придобивки. Сега певицата се оглежда за нещо ново. От скоро в светските среди се шушука, че новото и гадже е Стефан Сечков.

Освен това усилено се коментира, че именно той е уредил Алисия да бъде новата водеща на предаването „Споделено с…“. Защото едва ли Ася ще може да се уреди просто така да бъде водеща на ток шоу.

Скоро договорът на досегашната водеща Кали изтича, а и тя щя трябва да излиза в отпуск по майчинство. От TV7 вече правели преговори с фолк дивата да заеме мястото на Кали.

Това вероятно ще се случи на есен, когато започва и новия сезон на предаването. Сега всички са в заслужена лятна почивка и събират сили за новия сезон през есента.

Това е и идеална възможност Алисия отново да засенчи Николета Лозанова, с която са в конфликт от както и отмъкна Валери под носа.

Това няма да е приятна изненада за Ни Ло защото и тя до скоро се подвизаваше като водеща на едно друго шоу по TV7, а именно „Къртицата“.

Коментари

коментара

Scroll To Top