Начална страница / Поп-фолк / Често срещани проблеми по повърхностите на гранитогресните плочки
Често срещани проблеми по повърхностите на гранитогресните плочки

Често срещани проблеми по повърхностите на гранитогресните плочки

Това че гранитогресните плочки са много здрави и издръжливи, имат подобрени качества спрямо обикновените керамични плочки, не значи, че са издържани до съвършенство. Проблеми по-повърхността на плочките в обзавеждането могат да възникнат по много и по най-различни причини. Така че наистина няма значение какви са плочките, ако не са поставени правилно, ако има проблем със стените и подовете в дома и т.н. Най-честите типове повреди: надраскване, отчупване или счупване на плочките.

Всеки вид повреда се различава според това колко сериозна е една повреда, и колко скъпо ще струва отстраняването й. Надраскването може да отнеме само няколко минути за отстраняване. Отчупването изисква повече време, а счупената плочка понякога изисква по-сериозни мерки. Много е важно да разчитате на професионалист при инсталирането на плочки, като същото важи и за отстраняването на по-сериозни щети.

Най-честия проблем и повреда възниква от износването на плочките. Надраскванията и отчупванията са дело на дългото използване в дадено помещение. Предимството на гранитогресните плочки е че те са по-издръжливи на натоварване и са много по-дълготрайни от другите видове керамични плочки. Това не е гаранция, че вашите малчугани няма да успеят да се справят с фабричните данни на гранитогреса, така че поглеждайте от време на време към гранитогресните плочки монтирани в дома и следете за повърхностни наранявания.

Понякога проблемът изобщо не е в плочките за баня, без значение дали са теракота или гранитогресни плочки. Повредата може да идва от пода, който се е разместил с годините или е започнал да се огъва. Това трябва да се провери от професионалист в занаята, така че преди подмяната на плочките, да се ремонтира пода; да се укрепят места където може да има течове или направо да се монтират нови носещи плоскости.

Коментари

коментара

Scroll To Top