Начална страница / Поп-фолк / Цветелина Янева гадже на Делян Пеевски?
Цветелина Янева гадже на Делян Пеевски?

Цветелина Янева гадже на Делян Пеевски?

Дали наистина поп-фолк певицата Цветелина Янева е гадже на депутата от ДПС Делян Пеевски? Този въпрос напоследък вълнува всичките и фенове, а и почитателите на ритмичната музика. Много от вас ще се запитат какво толкова му намира Цвети. Тя се кълне, че го обича много и е с него само заради това.

Тя отрича да поддържа връзка с масивния депутат заради парите му. Други хора не са съвсем на това мнение. За никой не е тайна, че Цветелина Янева прави в момента едни от най-добрите песни. Това изисква много пари като се започне от снимането на клипове, промотиране на албуми, участия и какво ли още не. Едва ли тя сама може да подсигури нужните си средства за всичко това.

Цвети разкрива пред свои близки приятелки колко много обича Делян и колко били щастливи заедно. Двамата влюбени не се свеняли да показват чувствата си на публични места. Огромния депутат я наричал „жирафче“, а тя него „злато“.

Певицата много се възбуждала от масивното му тяло. Именно това било едно от нещата, които я впечатлили в него. Родителите на момичето също много харесали Пеевски. Пред наши източници разкават колко добро момче бил гаджето на дъщеря им. Сред колежките на Цвети се носи мълва, че именно гаджето и купува всички скъпарски тоалети и бижута за клипове и участия. За връзката им се заговори упорито след като Делян Пеевски беше назначен за шев на ДАНС.

Коментари

коментара

Scroll To Top