Начална страница / Поп-фолк / Десислава разкри дълго пазена тайна
Десислава разкри дълго пазена тайна

Десислава разкри дълго пазена тайна

В участие в шоуто „Къртицата“ поп-фолк певицата Десислава направи признания, които е пазила в тайна до сега. За да подкрепи и успокои Рут Колева тя изля душата си и разказа за неволите и с пъривия и съпруг.

Десислава била подложена на ежедневен семеен тормоз от съпругът и. Всичко започнало, когато певицата забременяла. От тогава започнали и неволите и. Много често била бита и унижавана. Дълго време Деси търпяла тези унижения, като мислела че това е нормално и е част от характера на съпруга и. Случвало се е грубиянинът да я бие непосредствено преди да отиде на работа. Както много от вас знаят Десислава работи дълго време като певица по заведения.

Обидите нямали край, дори бившият и съпруг я наричал „селянка“. Не веднъж я удрял в ребрата за да и бъде трудно да пее. Въпреки всичко фолк изпълнителката събирала сили и продължавала да пее. След дълго време на тормоз и обиди Десислава успява да се измъкне от лапите на грубиянина. Певицата не съжалява само за едно. Синът и е най-голямото и щастие. Всичко друго е оставила зад гърба си и върви смело напред. Сбъдва мечтите си и радва с хитовете си многобройните си почитатели не само в България, но и в чужбина.

Коментари

коментара

Scroll To Top