Начална страница / Поп-фолк / Елена Паришева се омъжи тайно
Елена Паришева се омъжи тайно

Елена Паришева се омъжи тайно

Елена Паришева и Ивелин Попов – Попето сключиха брак тайно. Фолк певицата прекрати преди време кариерата си именно заради футболиста.

Двамата много пъти се разделяха и събираха, но явно Ивелин е осъзнал колко много обича Елена. Тя много пъти му прощаваше забежките по чужди жени. Една от тях беше не безизвестната Мая Илиева – съпругата на покойния Георги Илиев.

Всички тези връзки са били кратки и без значение за национала ни по футбол. Той разбрал колко силна е любовта му към русокосата певица и дори и предложил брак.

Те веча са семейство и делят всички радости и мъки в съвместния си живот. Както знаем двамата имат и син, когото много обичат.

В момента младото семейство живее в Русия. Попето в момента играе във футболния отбор „Кубан“. Краисвата му съпруга не се замисли и последва любимия си в Краснодар за да са заедно.

За да не и е скучно, Елена замъкна и майка си със себе си. Тя не попитала съпруга си, но явно той няма нищо против тъщата да живее с тях под един покрив.

Сватбата се състояла на пролет и била в тесен семеен кръг без да се вдига много шум и без медиите да разбират. В знак на обич, Ивелин Попов прехвърлил огормен четиристаен апартамент на името на съпругата си.

Палатът се намирал в полите на Витоша и струвал 250 000 лева половината от които били само за обзавеждане.

Коментари

коментара

Scroll To Top