Начална страница / Поп-фолк / Емилия кръшка на Коко Динев с арабски бизнесмен
Емилия кръшка на Коко Динев с арабски бизнесмен

Емилия кръшка на Коко Динев с арабски бизнесмен

Емилия пострада доста сериозно наскоро след като Коко Динев я преби доста сериозно. За да излезне от неловката ситуация тя скалъпи историята с катастрофата. Тя, обаче не беше потвърдена никъде и никой не и повярва.

Коко от своя страна се направи на клоун и реши да се появи в медиите и да оправдае себе си и любимата. Отново много малко хора им повярваха.

След тази изцепка Емилия реши да си върне тъпкано за унижиението. Явно иска да си изпроси още един бой твърдят близки до семейството.

Все по-честно певицата била засичана в компанията на известен арабски милионер Жорж  Башур. Той от години ухажвал красавицата, но без успех. Сега тя решила да се задява с него и не веднъж били засичани в една компания.

Богаташа не пропускал нито едно участие на Еми и постоянно и носел цветя. Дали русокоската се е влюбила в ливанеца или просто отмъщава на Коко за злините, които и причини напоследък.

Преди доста време Жорж и Емилия се засекоха на почивка в Дубай. Тогава тя остана по-дълго от планираното и запознати твърдят, че именно с чужденеца е прекарала времето си. След завръщането и съвсем случайно бизнесмена беше пребит от неизвестни лица.

Всички индикации сочат, че може би Коко е поръчител на побоя. Скоро след това пък беше подпалено едно от заведенията на Динев. Явно между двамата мъжкари има някаква стара вражда.

Коментари

коментара

Scroll To Top