Начална страница / Поп-фолк / Есил Дюран сменя силикона
Есил Дюран сменя силикона

Есил Дюран сменя силикона

Силиконовите импланти на някои фолк певици вече са за подмяна. Това отбелязват наблюдателни фенове. Една от тях е Есил Дюран.

Пластичните хирурзи винаги съветват пациентките си, че през определен период от време силиконовите импланти трябва да се подменят. Както те казват „Гърдите имат годност“.

Те смятат, че е важно това да се прави защото иначе може да бъде опасно за здравето, а и не е естетически красиво.

Преди известно време Есил Дюран се появи на важно светско събитие с доста дълбоко деколте. Тогава доста шокира присъстващите с гледката на бюста си.

Много от тях се чудеха защо при наличието на такъв естетически проблем тя не се свени да показва дефектния си бюст.

Сега обаче певицата се е заела да направи подмяна на имплантите. Съвсем наскоро е била забелязана да излиза от клиниката на доктор Енчев. Явно е била там за да направи консултация за предстоящото подменяне на силикона.

Може би Есил е отлагала до сега защото тези процедури не са никак евтини. Явно е трябвало да поработи повечко за да може да си позволи да отдели солидна сума за да се тунингова наново.

Друга колежка на Есил, която също има нужда от подмяна на балкона е Софи Маринова. На нея също и било време да сложи нов силикон. Тя вече се оглеждала за подходяща клиника, където да го направи.

Парите за нея не били проблем, тъй като стана ясно, че Софка започвала да строи къща. Щом има толкова пари за къща, явно ще се намерят и за нови силиконови импланти, споделят близки от обкръжението и.

Коментари

коментара

Scroll To Top