Начална страница / Поп-фолк / Галена гушна 10 бона хонорар от братя Диневи
Галена гушна 10 бона хонорар от братя Диневи

Галена гушна 10 бона хонорар от братя Диневи

Галена отново удари джакпота! Наскоро красивата певица беше поканена от милионерите братя Диневи да открие летния сезон на Свети Влас. За участието си тя прибра хонорар от 10 хиляди лева и скъп диамантен часовник.

Домакините определено били много щедри с певицата и въобще не се посвенили да се бръкнат за хонорара на певицата. За тях тази сума не била нищо защото разполагали с много повече.

Както знаем почти целия курорт Свети Влас е техен, а и да не забравяме яхтеното пристанище намиращо се също там. Въпреки, че е незаконно то приютява много от богаташките яхти в околията.

Галена цяла вечер забавлявала домакините и гостите на крупните бизнесмени. За нея било истинско удоволствие, като се има предвид хонорара, който е получила.

Цяла вечер фолк дивата изпълнявала музикалните прищевки на гостите на Диневи. Сменила няколко тоалета, които била купила специално за случая. След изтощителното парти тя се прибрала в луксозния си апартамент нает само за нея.

На следващия ден Галена имала време дори и за плаж. Певицата била много радостна защото още от сега бизнесмените я били поканили да пее на следващото им парти.

Запознати твърдят, че откриването на сезона струвало на братя Диневи близо 500 хиляди лева. Всичко било на много високо ниво. Храната била изтънчена, музиката подбрана, а декорите били специално изработени за случая.

За всички е ясно, че несебърските босове винаги организират едни от най-скъпите приеми и дори не могат да се сравняват с тези в столицата.

Коментари

коментара

Scroll To Top