Начална страница / Поп-фолк / Галена отслабва с тежки диети
Галена отслабва с тежки диети

Галена отслабва с тежки диети

Галена се е вманиачила много сериозно с идеята си да е слаба. Още преди доста време отново беше изпаднала в такова крайно състояние. Това беше дори преди да забременее със сина си Стефан.

В началото на кариерата си на поп-фолк звезда, тя беше доста пухкава и имаше паласки тук там. Тогава прохождащата певица реши да се подложи на строги диети и упражнения само и само да влезне във форма.

По време на бременността си Галена много внимаваше с какво се храни за да не трупа излишни килограми. След раждането и бяха необходими едва няколко месеца за да възвърне предишната форма.

Певицата изпада в ужас като си помисли, че може да напълнее и затова е подложена на ежедневни лишения и строги диети.

Запознати споделят, че дори отказала да опита тортата, която заедно с Галин бяха поръчали за рождения ден на сина си.

Близките на Галена са сериозно обезпокоени за здравето и. По цял ден тя не ядяла нищо. В менюто и основно били включени фрешове и плодове. Наред с това се подлагала на изтощителни фитнес упражнения.

Най-лошото е, че това било ежедневие а не само два или три пъти седмично. Галена била свикнала с този режим и не и тежал.

Галин много пъти се опитвал да връзуми любимата си да спре с този начин на хранене. Тя не искала да чуе и правела каквото си знае. Рискът от не здравословните диети е голям споделят специалисти в областта.

Коментари

коментара

Scroll To Top