Начална страница / Поп-фолк / Галена татуира името на сина си
Галена татуира името на сина си

Галена татуира името на сина си

Поп-фолк певицата Галена за пореден път засвидетелства любовта си към най-важния мъж в живота и. Сигурно всички си мислят, че това е Галин. Всъщност това не е кой да е а синът и Стефан.

По повод четвъртият му рожден ден, който беше наскоро певицата спретна много пищно тържество в чест на малкия Стефчо.

Партито беше на високо ниво, както подобава за дете на известни родители. Имаше много приятели на малкото дете. Всичко беше много изискано и направено с вкус.

Детето получи много подаръци. Всеки поканен гост се появи с голям пакет, което много зарадва рожденника. Поканените гости не били никак малко.

Наброявали близо сто човека, но това ни най-малко притеснило заможните родители. Те не жалят средства за да бъде детето им щастливо и доволно от живота си.

За да отбележи най-важния ден от живота си, а именно раждането на сина и, Галена реши да татуира името на детето си. С тази постъпка певицата засвидетелства чистата и истинска любов. Татусът се намира на китката на фолк дивата и е с надпис „Стефан“.

Певицата сподели татусът в социалните мрежи. Тя сподели, че това е най-важният мъж в живота и и никога няма да забрави този ден преди четири години когато се е родил той. Сега ще очакваме Галена да ни зарадва скоро и с втора рожба. Вече и е време споделят близки и роднини до певицата.

Коментари

коментара

Scroll To Top