Начална страница / Поп-фолк / Гущеров и Ники Михайлов се борят за сърцето на фолк певицата Мария
Гущеров и Ники Михайлов се борят за сърцето на фолк певицата Мария

Гущеров и Ники Михайлов се борят за сърцето на фолк певицата Мария

Нов любовен триъгълник се заформя във фолк средите. Този път на прицел е фолк дивата Мария. След като Ники Михайлов и Алисия скъсаха, Мария е твърдо решена да си върне младия вратар на Твенте. За много малко хора е ясно, че двамата имали кратка авантюра преди време. Миньончето на поп-фолка хлътнало до уши и сега е решена да си върне Ники.

След като разбрала, че Ники и Алисия са се разделили тя поканила чаровника на среща. Явно е, че Мария винаги гледа изгодата и преди време дори заряза бащата на детето си за да се хвърли в обятията на Християн Гущеров. За никой не е тайна че той е доста заможен и плаща за добрия имидж на иначе не до там талантливата певица.

За съжаление Мария обмисляла варианта да зареже досегашният си приятел Гущеров и да се отдаде на нова авантюра с известният вратар. До там едва ли ще се стигне защото Ники Михайлов за сега не иска да се занимава с фолк певици а ще се отдаде на ласки с незнайни красавици, които се редят на опашка за компанията на чаровния вратар. Така, че желанията на Мария могат да останат само мечти.

Коментари

коментара

Scroll To Top