Начална страница / Поп-фолк / Кали бременна с третото си дете
Кали бременна с третото си дете

Кали бременна с третото си дете

Прекрасна новина се носи из поп-фолк средите. Кали е бременна за трети път! Бъдещата майка сподели, че това не е просто слух, а наистина е бременна. Красивата певица сподели, че се чувства много щастлива и е благодарна на приятеля си Влади, че е сбъднал мечтата и.

Кали, споделя пред журналисти, че е готова отново да стане майка. Тя вече има двама сина на 13 и 4 години. Георги и Марк са плод на любовта и с Антон Краус. Той е син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус.

След съжителството им от няколко години Кали и Антон се разделиха преди повече от година.Раздялата им не беше никак цивилизована и двамата се изпокараха докато разделят вещи и имущество. Бившият на Кали не пропусна да се появи по различни медии и да се изкара жертва в цялата ситуация.

Той разказваше как дълго време подозирал половинката си в изневяра с въпросния Влади.Тя също не остана длъжна и обвини бившия си съпруг, че от много дълго време се чувствала самотна и не срещала никакво разбиране и подкрепа от него.

Затова и не случайно залитнала по по-младия от нея Влади. Връзката им е доста страстна и истинска. Сега със сигурност ще се сплотят още повече, когато на път е третото дете на певицата. Тя искренно се надява да бъде момиче. Това вече само времето ще покаже коментира певицата пред близки приятели. Най-важно за нея в момента е, че се чувства обичана и подкрепяна от любимия мъж и от близките и. Хорските приказки и подмятания не са важни и никога няма да бъдат за певицата.

Коментари

коментара

Scroll To Top