Начална страница / Поп-фолк / Коко Динев отсече: С Емилия сме само добри другарчета
Коко Динев отсече: С Емилия сме само добри другарчета

Коко Динев отсече: С Емилия сме само добри другарчета

Осеменителят на всички поп-фолк певици сравни със земята Емилия!!! В интервю на Сашо Диков Коко каза, че с Емилия са само добри другарчета. Това изказване е меко казано унизително за певицата. Футболният шев беше поканен от журналиста за да разкаже пред камерите за професионалните и личните си изяви.

Освен за бизнес делата си, Диков започна да задава доста неудобни лични въпроси. Коко Динев беше видимо притеснен от това, нямаше какво да направи. Едва ли не той мрънкаше вместо да говори. Обясняваше на водещия какъв разгулен живот води и как сваля момичета. Горката Емилия как ли се чувства след тези изказвания и то пред такава огромна аудитория. Един особен въпрос вълнуваше Диков, а именно пребил ли е наистина Емилия. И на този въпрос Коко започна да мрънка и да се оправдава едва ли не. В последствие стана ясно, че не е посегнал на половинката си.

Това не звучеше много убедително, но все пак сме длъжни да се съгласим. На въпроси свързани със семейното му щастие Динев отбеляза категорично, че Емилия му е най-доброто другарче. Когато имал тежък ден или проблем с който трябва да се справи, той се обръщал към Еми за съвет. Той не спомена абсолютно нищо за любов и чувства по между им. Коко беше доста напрегнат през цялото време, но се оправда с факта, че много рядко дава интервюта. Сега всички си задават различни въпроси. Каква ли е причината за това държание на богаташа?

Коментари

коментара

Scroll To Top