Начална страница / Поп-фолк / Магда окончателно скъса с Красьо Черния
Магда окончателно скъса с Красьо Черния

Магда окончателно скъса с Красьо Черния

Магда така се занемари напоследък, че не прилича на себе си. Певицата изглежда видимо тъжна и нещастна и причината за това е ясна. Фолк изкушението се раздели окончателно с дългогодишния си приятел Красьо Черния.

Феновете и останаха меко казано изненадани, когато я видяха на нейно участие в пловдивско заведение. Певицата не си беше направила труда да сложи поне малко грим. Да не говорим, че прическата и направо липсваше, а за тоалета няма какво да коментираме. Присъстващи споделиха, че изглеждала така сякаш току що излиза от дома си.

Явно Магда е изпаднала в тежка любовна депресия. За отрицателно време русокоската е качила поне десет килограма върху иначе добре изглеждащата си фигура. Дупето и било пораснало с поне два размера, но това явно не притеснявало момичето. Очевидно е, че Магда понася много трудно раздялата с любимия си.

Почитателите и знаят, че тя и Красьо Черния бяха заедно повече от пет години. Нормално е момичето да страда защото може би наистина е обичала бизнесмена. Двамата преживяха както много хубави, така и доста неприятни моменти. Тя беше неотлъчнодо приятеля си когато той имаше проблеми с властта.

Той пък винаги я подкрепяше в музиката с която се занимава. Много често Магда е разчитала на парите му за да осъществи някой добър клип или песен. Сега кариерата и е във видим застой заради липсата на богат спонсор. Това няма да е задълго защото Магда няма да се остави в това състояние. Със сигурност ще се насочи към следващия заможен бизнесмен когото да оплете в мрежите си.

Коментари

коментара

Scroll To Top