Начална страница / Поп-фолк / Мария жертва на домашно насилие?
Мария жертва на домашно насилие?

Мария жертва на домашно насилие?

Горещи слухове се носят напоследък из коридорите на фирма Пайнер. След като Емилия беше пребита от любимия си Коко Динев сега на дневен ред е друга фолк певица.

Става дума за миньончето Мария, която упорито крие, че е жертва на побои от любимия си Християн Гущеров. Тя била споделила съкровената си тайна само с най-близките си приятелки.

Мнителни клюкари забелязали разликата в Мария и веднага направи заключение, че Хриси и посяга.

Пред близки Мара отварачката споделяла, че само тя си знае каква цена плаща за това щастие. Преди време се заговори, че именно заради тормоз се е разделила с първия си съпруг.

Тези слухове, обаче останаха непотвърдени и спря да се говори по тази тема. Както се казва от трън та на глог, сега Мария е поставена в същото положение.

Не веднъж е била принуждавана да търпи гневните изблици на ревност от страна на богатия си приятел. Освен скандалите, които вдигал на певицата много често се случвало да и удря и по някой друг шамар ей така за назидание.

Мария пък не оставала по-назад и казвала на близките и, че всеки път когато и посегне, това ще му струва много скъпо. И как иначе ще поддържа този висок стандарт.

С хонорарите си, които едва вади едва ли може да си позволи маркови скъпи дрешки. Затова тя е готова да търпи всякакви унижения само за да може да получи всичко материално от което има нужда.

Коментари

коментара

Scroll To Top