Начална страница / Поп-фолк / Мария се уреди! Гущеров издържа цялото и семейство
Мария се уреди! Гущеров издържа цялото и семейство

Мария се уреди! Гущеров издържа цялото и семейство

Мара отварачката уреди цялото си семейство на издръжка при своя любим Християн Гущеров. Поп-фолк певицата никак не се свени да води на издръжка цялото си семейство. За да запази добрите отношения с певицата, маститият бизнесмен е принуден да издържа близките на Мария. Това споделиха колегите ни от вестник „Уикенд“. Хриси, както на галено го нарича превзетата певица бил готов на всичко само за да бъде доволна тя.

Така от доста време насам майката и сестрата на Мария не ходели на работа. Водели се безработни, но това не им пречело да водят доста охолен живот. Нищо не им липсвало и се чувствали доста добре от факта, че не се налага да работят и да разполагат с много пари. В Стара Загора, от където всъщност е семейството на певицата много упорито се шушукало, че именно заради парите Марчето била с Гущеров. От край време тя гледала да се присламчи за някой богаташ и да реши проблемите си.

От както Мария и Гущеров са заедно, певицата тотално занемари участията си по кръчми. Вече било под достойнството и да пее по заведения, както правели останалите и колежки. Миньончето винаги парадира с добър вкус и афинитет към скъпи дрехи и бижута. Да не забравяме, че ако не беше богатото и гадже нищо от сегашния и имидж нямаше да е истина. Явно певицата излиза доста скъпо на Гущеров, но той мълчи и не смее да каже дума за да не я загуби. Тя има опит в смяна на партньорите. Да не забравяме, че Мария заряза мъжа си именно за да се отдаде на плътски удоволствия и богатство на младия Гущеров.

Коментари

коментара

Scroll To Top