Начална страница / Поп-фолк / Мария сваля силикона?
Мария сваля силикона?

Мария сваля силикона?

Съвсем скоро фолк дивата Мария ще направи много важна крачка в живота си. Това споделиха близки приятелки на певицата. Сигурно много от вас се чудят какво толкова ще се случи. Певицата е решила да смъкне част от силикона с който се е напомпала.

Мара отварачката решила да махне силикона от устните си. За успокоение на мъжката част от феновете и певицата няма да махне имплантите от гърдите си.

Преди няколко години тя сложи толкова много силикон в устните си, че стояха неестествено и вулгарно. Заради това тя беше обект на много подигравки и подмятания. За тези неловки ситуации си спомнят феновете и.

За сметка на тях Мария си харесала новия вид и до ден днешен си поддържаше грозните джуки. Сегашното и гадже Християн Гущеров успял да я връзуми, и след дълги разговори тя се съгласила да махне силикона от устните.

Хриси, както на галено го нарича Мария я убедил, че ще изглежда много по красива ако махне този товар от себе си.

Певицата се съгласила и защото любимия и бил готов да плати за интервенцията. Това е добре дошло за Мария като се има предвид, че тези операции не са никак евтини. За нея е важно, че няма да бърка от собствения си джоб за операцията.

Преди няколко дни била забелязана около известна столична клиника за пластична хирургия. Вероятно фолк певицата се е консултирала за предстоящата операция. Сега и тя ще бъде много доволна, защото това ще бъде нещо ново за нея, а и за феновете и. Остава да чакаме да видим резултата на живо.

Коментари

коментара

Scroll To Top