Начална страница / Поп-фолк / Преслава с нова кола за рождения си ден
Преслава с нова кола за рождения си ден

Преслава с нова кола за рождения си ден

Наскоро Преслава отпразнува 29-ия си рожден ден. Певицата прекара целия ден с родителите на приятеля си Жоро Бирмата.

Най-хубавия подарък, който певицата получи беше именно от него. Това беше луксозен кабриолет, с който певицата веднага се изфука като качи снимка във социалните мрежи.

Тя много се надяваше да получи такъв подарък за да смени досегашното си возило. Сега Преси е много доволна от получения подарък.

Това е вече третата кола на певицата след луксозният джип и лекия авотомобил, който притежава. Тазгодишното парти по повод рождения и ден беше в семеен кръг без колеги от бранша. Организатор на партито беше кандидат свекървата на Преслава.

По всичко личи че двете са в чудесни отношения и много от феновете на певицата се чудят дали е искренно или всичко е за пред хората. Явно чувствата между двете жени са искренни, защото не веднъж са си разменяли скъпарски подаръци.

В знак на уважение и любов към кандидат снаха си, Силвия Станоева организирала празника на Преслава. Купонът се състоял в заведението на което са собственици родителите на Бирмата.

Преси получила и куп други скъпи и оригинални подаръци, но луксозния кабриолет бил черешката на тортата. Цветът бил любимия на певицата – черен. А салонът бил в светло бежова кожа.

Това е любимата комбинация на фолк дивата. Другите два автомобила също били в тази светова гама.

Коментари

коментара

Scroll To Top